Home » Wat is een 3way handicap bij het wedden op WK voetbal?

Wat is een 3way handicap bij het wedden op WK voetbal?

Door admin
3way handicap toepassen bij het wedden op het WK voetbal

Een 3way handicap is een populaire manier van wedden op voetbalwedstrijden waarbij de bookmaker de underdog een virtuele voorsprong geeft. Dit is om de odds voor de favoriet en underdog meer in evenwicht te brengen en de uitkomst van de wedstrijd minder voorspelbaar te maken.

Hoe werkt het 3way handicap systeem?

Het systeem werkt door de virtuele voorsprong van de underdog toe te voegen aan de eindstand van de wedstrijd. Bijvoorbeeld, als je op de underdog wint met een 3-0 handicap, betekent dit dat ze als ze met 0-3 verliezen, toch als winnaar worden beschouwd voor weddenschappen op dit handicap. Als de wedstrijd eindigt met een gelijkspel, worden alle weddenschappen op het 3way handicap beschouwd als verloren.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van het 3way handicap systeem is dat het de kansen voor zowel de favoriet als de underdog gelijker maakt. Hierdoor is het minder voorspelbaar wie er gaat winnen en maakt het het wedden op voetbal interessanter. Het geeft ook meer mogelijkheden om op een bepaalde wedstrijd in te zetten, omdat er meer uitkomsten zijn waarop je kunt wedden.

Wat zijn de nadelen?

Een nadeel van het 3way handicap systeem is dat het moeilijker te begrijpen is dan traditionele voetbalweddenschappen. Bovendien is het moeilijker om de juiste voorspelling te doen, aangezien er meer factoren in beschouwing moeten worden genomen, zoals het aantal doelpunten en de eindstand van de wedstrijd.

Het 3way handicap systeem bij WK voetbal wedden is een populaire manier om de kansen voor zowel de favoriet als de underdog gelijker te maken. Het biedt meer mogelijkheden voor weddenschappen en maakt het interessanter om op voetbal te wedden. Echter, het systeem is moeilijker te begrijpen en voorspellen dan traditionele voetbalweddenschappen.

Gerelateerde artikelen